logo

Carlotta - the museum database

Kosthåll (262) :: 262

Object description
Vanligt kosthåll och andra använda födoämnen; Säsongsmässiga förändringar; Proportioner mellan olika födoämnen i kosthållet; Skillnader mellan olika grupper (ex. efter ålder, kön, samhällsklass); Uppdelning i ätbara och skadliga födoämnen; Födoämnen som föredras eller undvikes; Förbjudna födoämnen (tabun);
OCM-kod
262
Visat namn
Kosthåll (262)
Beskrivning
Vanligt kosthåll och andra använda födoämnen; Säsongsmässiga förändringar; Proportioner mellan olika födoämnen i kosthållet; Skillnader mellan olika grupper (ex. efter ålder, kön, samhällsklass); Uppdelning i ätbara och skadliga födoämnen; Födoämnen som föredras eller undvikes; Förbjudna födoämnen (tabun);
Webblänk - url
kulturnav.org
Belongs to Lista: OCM bredare
Födans förtäring (260) :: 260