logo

Carlotta - the museum database

Födans behandling (250) :: 250

Object description
Allmänt om beredning av råa födoämnen så att de blir lämpade för förvaring eller förtäring.
  1. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Frysindustri (254)
    OCM-kod: 254
  2. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Konservindustri (255)
    OCM-kod: 255
  3. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Kvarnar och bagerier (256)
    OCM-kod: 256
  4. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Livsmedelindustri i allmänhet (258)
    OCM-kod: 258
  5. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Livsmedelskontroll (259)
    OCM-kod: 259
  6. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Matberedning i hemmet: Folktro (252.9)
    OCM-kod: 252.9
  7. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Matberedning i hemmet: Matberedning (252.1)
    OCM-kod: 252.1
  8. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Matberedning i hemmet: Matvaror (252.5)
    OCM-kod: 252.5
  9. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Matberedning i hemmet: Recept (252.4)
    OCM-kod: 252.4
  10. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Matberedning i hemmet: Särskilda anordningar (252.3)
    OCM-kod: 252.3
  11. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Matberedning i hemmet: Tillagningsmetoder (252.2)
    OCM-kod: 252.2
  12. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Matberedning i hemmet (252)
    OCM-kod: 252
  13. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Slakteri och charkuteriindustri (253)
    OCM-kod: 253
  14. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Sötvaruindustri (257)
    OCM-kod: 257
  15. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Tillvaratagande, konservering och förvaring av mat: Förvaring (251.2)
    OCM-kod: 251.2
  16. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Tillvaratagande, konservering och förvaring av mat: Tillvaratagande (251.1)
    OCM-kod: 251.1
  17. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Tillvaratagande, konservering och förvaring av mat (251)
    OCM-kod: 251