logo

Carlotta - the museum database

Servering och förtäring (264) :: 264

Object description
Regelbundna mattider; Informellt ätande (ex. mellan målen, under arbetet eller leken); Måltider (ex. tider, antal per dag, deltagare, sammansättning); Sätt att äta; Bordsskick; (ex. serviett); Ätredskap (ex. kniv, gaffel, sked); Kärl för uppläggning av maten (ex. servis, tallrik, karott); Göromål efter ätandet (ex. omhändertagande av kasserad föda och rester, rengöring och disk); Förning och matsäck; Trosföreställningar och sedvänjor;
OCM-kod
264
Visat namn
Servering och förtäring (264)
Beskrivning
Regelbundna mattider; Informellt ätande (ex. mellan målen, under arbetet eller leken); Måltider (ex. tider, antal per dag, deltagare, sammansättning); Sätt att äta; Bordsskick; (ex. serviett); Ätredskap (ex. kniv, gaffel, sked); Kärl för uppläggning av maten (ex. servis, tallrik, karott); Göromål efter ätandet (ex. omhändertagande av kasserad föda och rester, rengöring och disk); Förning och matsäck; Trosföreställningar och sedvänjor;
Webblänk - url
kulturnav.org
Belongs to Lista: OCM bredare
Födans förtäring (260) :: 260